Ga naar de inhoud

Over ons

Ons verhaal

Wij maken geweldige websites. Maar daar houdt het niet op. Wij zorgen dat de websites die wij maken, ook echt bijdrage leveren aan de winst van je onderneming.

Dat doen wij door de website technisch helemaal te optimaliseren. Maar ook te vullen met waardevolle content voor bezoekers en dus ook voor zoekmachines (SEO). Daarnaast zorgen we ervoor dat je social media en advertenties goed ingericht worden. Op die manier heb je een website die gevonden wordt en leidt tot meer omzet en winst.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder.

Jouw bedrijf laten groeien. Dat is ons doel!

Wat wij willen is dat jouw bedrijf dankzij onze diensten groeit. Betere reclame kunnen wij niet hebben. Want als jouw bedrijf groeit zul je ons ook aanbevelen. Daarom is het in ons belang om er alles aan te doen om jouw bedrijf meer omzet te laten genereren.

Hoe wij dat doen?

We beginnen met een website. Want zonder website ben je online moeilijk vindbaar. Naast een website is social media cruciaal. Wij verzorgen je social media en als je die nog niet hebt maken we die voor je aan. Zodra je website en social media live staan zorgen we voor bereik. Dat doen we door posts te plaatsen, te adverteren en je website te optimaliseren voor bepaalde trefwoorden waar je doelgroep op zoekt.

Een percentage van de bereikte personen zal daadwerkelijk je website of social media profiel bezoeken. Een percentage daarvan zal weer leiden tot een conversie. Dat houdt in dat ze een product/dienst kopen of contact opnemen. Vanaf daar heb jij het in handen.

Omdat er altijd wat te verbeteren valt, analyseren we alle data die we hebben dankzij statistieken op social media en op je website. Daarmee zorgen we dat je bezoekers efficiënter geleid worden naar een conversie zodat de conversiepercentage stijgt.

Kennismaking

Wij gaan voor de langdurige samenwerking. Daarom is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen en elkaars verwachtingen te bespreken.

Mogelijkheden bespreken

We geven aan wat we voor je kunnen betekenen en hoe we dat op zullen pakken. We zullen duidelijk en transparant aangeven wat de kosten zijn. Geen verborgen abonnementen waar je jarenlang aan vast zit.

Starten

We starten met de werkzaamheden. Na 2 tot 3 maanden hebben we resultaat. Deze resultaten zullen we analyseren en je website, social media en advertenties bijschaven. Uiteindelijk zullen we na een half jaar tot een jaar dit geprefectioneerd hebben. Na +/- 6 maanden zul je duidelijk vooruitgang moeten zien.